Een hardwerkende jongeman die goed voor zijn gezin wilde zorgen.
Dat hij meer kwaliteiten had werd al snel duidelijk. De -oh zo belangrijke- voorbereiding op het drukste tijdstip van een restaurant, het diner, werd zijn volgende taak. Al snel bleek hij een goede planner en uitvoerder van deze mise en place. Wanneer hij in de keuken was had hij zijn ogen niet in zijn zak en keek de kookkunst af. Hij ging experimenteren met koken en ook daar bleek hij talent voor te hebben. Toen kreeg hij de kans om zijn nieuwe vaardigheden ten gelde te maken en werd kok. Natuurlijk wilden mensen ook wel eens de kok bedanken. Zijn omgang met de gasten was aangenaam en altijd met een glimlach. Voor hij het wist werkte hij in de bediening en trok zo nog meer gasten aan met zijn innemende uitstraling. Toen de mogelijkheid zich voordeed om manager te worden van het restaurant dat hij zo goed kende, greep hij die. Alles werd nu tot in de puntjes door hem geregeld. Maar hij wilde meer. Uiteindelijk werd in 2011 hij eigenaar van dit restaurant waar hij was opgeklommen van afwasser naar manager.

Iedere morgen wordt hij als gelukkig man wakker. Om negen uur stipt, opent hij met een dankbare glimlach het restaurant wat hij de zijne kan noemen. De voldoening die hij ervaart als gasten tevreden en blij zijn zaak uitlopen is zijn drijfveer. Inmiddels heeft hij een staf van meer dan twintig mensen van alle nationaliteiten die hem daarbij helpen. Het resultaat is een groeiende vaste gasten klantenkring die regelmatig terug komen om van een lunch of diner bij RijnMozaik te genieten, maar ook passanten die wat op het terras komen drinken. Koken doet hij niet meer; een uitstekende kok kookt er sinds jaar en dag de sterren van de hemel met verse producten.

Het van oorsprong traditioneel Turks restaurant wordt nu langzaam klaar gestoomd voor de volgende stap. Een internationaal restaurant, dat is zijn volgende droom. De aardbol- en Arnhem –  veroveren met recepten die overal vandaan komen. Een wereldkeuken in een werelds restaurant. Mediterraans, Turks, Europees of iets van nog verder weg eten, het moet er allemaal kunnen. Kijk HIER  voor de menukaart die je doet watertanden.

Keuken

Europees, Turks

Vegetarisch

Ja

Maaltijd

Diner

Openingstijden

Ma t/m vr
11:00
23:00

Za t/m zo
11:00
23:00