Wat is er nu leuker dan met je collega's als teamuitje of met vriendinnen als vrijgezellenfeestje samen te gaan koken en daarna te dineren in ons prachtige herenpand uit 1865.

Ook zijn kookworkshops een mooie manier voor teambuilding: laat uw team nog beter samenwerken!

Beleef een heerlijke, leerzame en bovenal gezellige avond, of middag door samen de keuken in te gaan.

Samen met goede wijnen, verrassende creaties en een sfeervolle ambiance zijn dat onze ingrediënten voor een geslaagde culinaire avond.

De chef zal u en uw gasten de kneepjes van het vak bijbrengen: van het fileren van vis tot het trancheren van vlees, het plukken van kruiden tot het draaien van ijs. Kookstudio56 werkt met dagverse ingrediënten.

Wij bieden onder andere de volgende workshops aan: Italiaans, Tapas, Seizoen, Japans, BBQ, Vegetarisch.
Bekijk hier ons aanbod aan kookworkshops.

Hoe gaat het in zijn werk?

Na ontvangst met een hapje en een drankje krijgt uw groep uitleg. Daarna gaat u onder deskundige begeleiding diverse culinaire creaties bereiden. Dit duurt ongeveer 1,5 uur waarna u aan tafel gaat. De deelnemers die aan de 1e gang hebben gewerkt worden nogmaals naar de studio gehaald om de laatste hand te leggen aan de gerechten. Daarna serveren zij dit aan de groep en lichten het toe als een professional. Dit gebeurt bij elke gang.

Wij maken er een mooi en gezellig avond van voor uw groep!
Daarnaast houden wij graag rekening met eventuele dieetwensen en allergieën.

De workshops duren tussen de 3 en 4 uur, waarvan u ongeveer 1,5 uur actief bezig bent in de keuken (per groep verschilt dit).

Het aantal deelnemers is standaard vanaf 12 personen, tenzij anders vermeld.

Drank is niet inbegrepen bij de prijs van de kookworkshop.

Dining56 richt zich op groepen (vanaf 8 personen) voor Private Dining. Wilt u ongestoord met uw collegae, vrienden, familie dineren, dan kunt u private dining boeken, waarbij u één van de kamers in ons monumentale herenpand krijgt.

Dining56 werkt niet met een kaart, maar wil u graag verrassen met gerechten die even iets anders zijn. De keukenbrigade kan al hun passie en aandacht kwijt en schotelt u super smaakvolle gerechten voor met de producten van het seizoen. Laat u verrassen!

Al onze menu’s beginnen altijd met een amuse om de smaakpapillen te activeren.
Tevens serveren we huisgemaakt brood met olijfolie, zeezout en tapenade. U kunt kiezen uit een 3 (€ 38,50) of 4 (€ 46,50) gangen verrasingsmenu.

Keuken

Siciliaans

Maaltijd


Private dining
Kookstudio

Openingstijden


Op aanvraag

Website

https://www.kookstudio56.nl/