Voorgerechten Humphrey's Arnhem


Restaurant ArnhemRundercarpaccio met rucola, pesto, parmezaan en geroosterde pompoenpitten.
 

Restaurant ArnhemRolletjes van wakadori-kip en rijstpannenkoekjes, bosui, Hoisinsaus met een zoetzure salade.
 

Restaurant ArnhemKrokante courgettechips met tomatencompote, kropsla, mini mozzarella, zoete tomaatjes en dressing van aceto balsamico (vegetarisch).
 

Restaurant ArnhemGerookte zalm op Zweeds tunnbröd met “toverkaas”, landcress-salade, ei, cornichons en kruidendressing.
 

Restaurant ArnhemSalade rode mul met mosselen op toast en paprikasalsa, begeleid door kerriemayonaise.
 

Restaurant ArnhemThai beefsalade met sweet-and-sour chili dressing, geserveerd met cashew, bosui, komkommer en koriander.
 

Restaurant ArnhemPomodorisoep met basilicum en knoflook, vergezeld van kruidencroutons (vegetarisch).
 

Restaurant ArnhemIn Japanse broodkruimels gefrituurde garnalen met shuka wakame en citrusfruit-sojasaus.