Restaurant Rose's Lounge

Rose’s Lounge Dinner Dance is de bijzondere Lounge tempel van ons land.
Bij Rose’s zijn alle facetten van de horeca vertegenwoordigd, behalve overnachten.

Zo is het mogelijk van tapasachtige ‘platters’ gebruik te maken bij een van de drie grote haarden gelegen in de lounge.
Heeft u al gegeten, geen probleem, want alleen voor een drankje bent u ook van harte welkom. Rose’s verwent haar visite graag met een lekkere cocktail of een goed glas wijn. Ook heeft Rose's voor een vermakelijke rookruimte gezorgd, zodat haar visite tijdens de koude maanden gewoon binnen mag genieten van een sigaretje.

Wilt u een wat uitgebreidere diner kaart en aan een hogere tafel plaats nemen, dan word u begeleid naar het restaurant dat centraal is gelegen in het pand. Graag maakt de visite een combinatie van eerst borrelen in de Lounge om vervolgens een hapje te gaan eten in het restaurant.

Tijdens de warme maanden last Rose’s een zomerstop in wat betreft de thema avonden, gezien men dan rijkelijk gebruik maakt van het grote terras dat drie jaar achtereen verkozen is voor de top drie van Nederlands mooiste terrassen.

Keuken:
Internationaal

Adres:
Rijnkade 49
6811 HB Arnhem
Tel. 026-3519491

Openingstijden:
Maandag t/m Zaterdag: Vanaf 17:00 uur
Zondag: Vanaf 12:00

Betaalmogelijkheden:
Contant betalen bij Restaurant Rose's Lounge Rijnkade Arnhem  Betalen met pin bij Restaurant Rose's Lounge Rijnkade Arnhem  Betalen met VISA bij Restaurant Rose's Lounge Rijnkade Arnhem  Betalen met Mastercard bij Restaurant Rose's Lounge Rijnkade Arnhem  Betalen met ChipKnip bij Restaurant Rose's Lounge Rijnkade Arnhem

U kunt reserveren via de site van Rose's Lounge.
 


Grotere kaart weergeven