Grand Café Bistro Ambiance

Bij Bistro-Ambiance aan de Rijn kunt u lekker dineren in een sfeervolle atmosfeer. Vierjaargetijden-Menu met drie gangen voor 29,50 of vier gangen voor 34,50

Met de vestiging van deze zaak heeft Arnhem er een pareltje op horecagebied bij gekregen. De eigenaar en gastheer creëert met zijn team een sfeer die maar op één manier kan worden omschreven en dat is AMBIANCE. Of het nu gaat om een lunch op het terras (uitkijkend op de Rijn), een zakelijke meeting, een geheel verzorgt op maat afgestemd buffet of zo maar een gezellig avondje uit met vrienden, Ambiance heeft het of creëert het.

Bistro Ambiance verzorgd ook recepties en bruiloften tot maximaal 60 personen. Tevens organiseert Bistro Ambiance thema-avonden zoals nosing, tasting, wijn en spijs, wishky, sigaren-proeverijen.
Zomer en winter, binnen of buiten, terras of haardvuur, groots of intiem, u mag het zeggen! Neem gerust een kijkje op de menu- en wijnkaart, met als uitbreiding wekelijks wisselende schotels en seizoensgerechten. Of beter, ga gewoon eens langs in Arnhem aan de Rijnkade en laat u verrassen.

Keuken:
Frans

Adres:
Rijnkade 62
6811 HC Arnhem
telefoon: 026-4427324

Openingstijden:
Maandag t/m Vrijdag: 12:00 - 01:00
Lunch: 12:00 - 17:00
Diner:  12:00 - 22:00

Betalingsmogelijkheden:
Contant betalen Grand Café Bistro Restaurant Ambiance Rijnkade Tolkamer  Betalen met pin Grand Café Bistro Restaurant Ambiance Rijnkade Tolkamer  Betalen met VISA bij Grand Café Bistro Ambiance Rijnkade Arnhem  Betalen met Mastercard bij Grand Café Bistro Ambiance Rijnkade Arnhem

Reserveren is mogelijk via de website van Bistro Ambiance.
 


Grotere kaart weergeven