Onderzoek verankering lage kade

5 maanden 2 weken ago
Op maandag 10 en dinsdag 11 mei wordt door het onderzoeksbureau LBA een onderzoek gedaan naar de verankering van de lage kade.

Presentatie online bewonersavond

6 maanden 1 week ago
Dinsdagavond 13 april vond er een online bewonersavond over de terinzagelegging plaats. De presentatie die deze avond werd gegeven vindt u hier.

Terinzagelegging vanaf 8 april

6 maanden 2 weken ago
Vanaf 8 april liggen de stukken over Dijkversterking Rijnkade ter inzage. Op 13 april is er een online bewonersavond, via de projectpagina sluit je makkelijk aan.

We houden u op de hoogte

1 jaar 1 maand ago
Na de laatste nieuwsbrief is er inhoudelijk niet veel veranderd. We werken nog een aantal zaken uit en verwachten u in oktober / november via een informatieavond uitgebreid te kunnen informeren. Heeft u in de tussentijd vragen? Laat het ons weten.

We werken door

1 jaar 6 maanden ago
De Rijksoverheid heeft extra maatregelen afgekondigd in het kader van het Corona-virus. Maar het werk aan de Rijnkade gaat gewoon door. We betrekken u binnenkort graag bij onze voortgang. We bekijken nu de mogelijkheden om u, als betrokkene hierover optimaal te informeren.

17 september: Even bijpraten

2 jaar 1 maand ago
Op  dinsdag 17 september tussen 16.30 en 19.30 uur bent u van harte welkom in Restaurant CC om bij te praten over project Dijkversterking Rijnkade. Er is geen plenaire presentatie.
Gecontroleerd
1 uur 38 minuten ago
Hier vindt u het nieuws uit dit project.
Abonneer op Nieuws-feed