Start aanbesteding project Dijkversterking Rijnkade

1 jaar 11 maanden ago
Gemeente Arnhem en Waterschap Rijn en IJssel starten met de aanbesteding van het project Dijkversterking Rijnkade. We nodigen partijen uit om met ons de dijk te versterken, de openbare ruimte her in te richten en de relatie tussen kade en stad te vergroten.

Presentatie online bewonersavond

3 jaar 1 maand ago
Dinsdagavond 13 april vond er een online bewonersavond over de terinzagelegging plaats. De presentatie die deze avond werd gegeven vindt u hier.

Terinzagelegging vanaf 8 april

3 jaar 1 maand ago
Vanaf 8 april liggen de stukken over Dijkversterking Rijnkade ter inzage. Op 13 april is er een online bewonersavond, via de projectpagina sluit je makkelijk aan.

We houden u op de hoogte

3 jaar 8 maanden ago
Na de laatste nieuwsbrief is er inhoudelijk niet veel veranderd. We werken nog een aantal zaken uit en verwachten u in oktober / november via een informatieavond uitgebreid te kunnen informeren. Heeft u in de tussentijd vragen? Laat het ons weten.

We werken door

4 jaar 1 maand ago
De Rijksoverheid heeft extra maatregelen afgekondigd in het kader van het Corona-virus. Maar het werk aan de Rijnkade gaat gewoon door. We betrekken u binnenkort graag bij onze voortgang. We bekijken nu de mogelijkheden om u, als betrokkene hierover optimaal te informeren.
Gecontroleerd
12 uur 30 minuten ago
Hier vindt u het nieuws uit dit project.
Abonneer op Nieuws-feed